Prinses van Geldrop impressie
Prinses van Geldrop beeld

Woningbouwplan Prinses van Geldrop

Geldrop, 4 juni 2014: Houta projectontwikkeling ontwikkelt in Geldrop woningbouwplan Prinses van Geldrop. Midden in het centrum, aan de Parallelweg, het gebied tussen de Willem Alexanderlaan en de Wilhelminalaan. Achter de monumentale gevel van de voormalige wollendekenfabriek De Wit wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd. 

Houta projectontwikkeling hoort graag van geïnteresseerden hoe zij op deze unieke locatie zouden willen wonen. Daarvoor nodigen zij potentiële bewoners uit om hierover op zondag 22 juni tussen 11.00 en 14.00 uur te komen praten. In deze levendige maar tegelijk besloten en weldadig groene omgeving kan wonen op verschillende manieren; vrijstaand, in een tweekapper of comfortabel gelijkvloers. Ook bestaat de mogelijkheid voor een loftwoning in de voormalige fabriekshal. Het zijn dus geen standaard nieuwbouw koopwoningen, maar woningen die in directe samenspraak met de kopers gerealiseerd gaan worden. Er is alle ruimte voor eigen ideeën, de mogelijkheden zijn ongekend. De koper kan de woning helemaal naar eigen wens en smaak indelen. Wat betreft woningtypologie, maar evenzeer qua indeling van de woning en inrichting van de openbare ruimte. De architect van het project is BO2 architecten uit Tilburg.

Samen met de ontwikkelaar en architect kunnen toekomstige bewoners op 22 juni brainstormen over de mogelijkheden van verschillende uitvoeringsvarianten. Een unieke kans om een ideale woning te realiseren, een huis dat aan alle kanten voldoet aan de eisen en wensen van de bewoner. In de wollendekenfabriek aan de Parallelweg 26 in Geldrop vertelt Houta projectontwikkeling dan meteen alles over de historie van dit bijzondere monumentale pand en de plannen voor deze nieuwe woningbouwlocatie. Presentaties door zowel de architect als ontwikkelaar vinden plaats om 11.30 en 13.00 uur.

Bron: Middenstandsbelangen 11 juni 2014