Prinses van Geldrop impressie
Prinses van Geldrop beeld

GELDROP - Houta projectontwikkeling ontwikkelt in Geldrop woningbouwplan Prinses van Geldrop. Midden in het centrum, aan de Parallelweg, het gebied tussen de Willem Alexanderlaan en de Wilhelminalaan. Achter de monumentale gevel van de voormalige wollendekenfabriek De Wit wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd. Inmiddels is 70% van de kavels in optie genomen.

 

Geldrop, 4 juni 2014: Houta projectontwikkeling ontwikkelt in Geldrop woningbouwplan Prinses van Geldrop. Midden in het centrum, aan de Parallelweg, het gebied tussen de Willem Alexanderlaan en de Wilhelminalaan. Achter de monumentale gevel van de voormalige wollendekenfabriek De Wit wordt dit unieke nieuwbouwproject gerealiseerd. 

GELDROP - Ingeklemd tussen de Wilhelminalaan en de Willem-Alexanderlaan in Geldrop werkt Houta Projectontwikkeling aan het project 'Prinses van Geldrop'. Op het terrein van 7500 vierkante meter is plaats voor maximaal 26 woningen. Van de voormalig wollendekenfabriek van De Wit blijft het voorste deel – de 'eyecatcher' – aan de Parallelweg behouden.